enviament gratis a partir de 50€ 
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ingredients i Composició

Tots els nostres ingredients (inclosos els pigments CI) són naturals i vegans

MIQUES 

Mica

Són minerals trobats naturalment en la terra. Són inerts i amb diferents nivells de lluentor. Gràcies a la forma en què reflecteixen la llum, atenuen l’aspecte de arruguitas-porus oberts i proporcionen un efecte radiant únic sobre el nostre rostre. El seu nom prové de la paraula llatina “micare”, que significa “relluir o brillar”.

ÒXID DE ZINC

Zinc oxidi

L’Òxid de Zinc, és un extraordinari protector solar (UVA i UVB), anti-irritant, anti-bacterià anti-inflamatori, astringent i desodorizante. Les seves propietats com a protector de la pell estan testades i reconegudes tant per per institucions científiques com legislatives (com el FDA). S’utilitza habitualment en productes contra les irritacions cutànies (calamina, pólvores per a bebès per a tractar les irritacions dels bolquers, etc.). És un compost del Zinc amb fórmula: ZnO. Es troba en estat natural en la cincita o ancraminta (mineral òxid d’estructura cristal·lina hexagonal), però en quantitats molt petites i molt barrejat, així que se sol obtenir a partir del vapor del Zinc metàl·lic.

DIÒXID DE TITANI

Titanium dioxide

Mineral utilitzat per la seva opacitat, la seva estabilitat, la seva gran capacitat refractante de la llum i el seu blanc intens. Com a pigment se’l coneix també com a “blanc titani”, “blanc perfecte” , o “el més blanc dels blancs”. També té propietats aïllants i “refrescants” sobre la pell. Absorbeix els raigs ultraviolats i és un gran protector solar (UVA i UVB). Aporta molta cobertura al maquillatge. Es considera un pigment blanc, identificat com CI77891.

CAOLÍ

Kaolin

És l’argila més suau de totes, ja que té un PH neutre. El seu component principal és la kaolinita, que és un mineral silicat. Sol ser banc, però pot trobar-se de diferents tons, segons estiguin presents altres minerals (Illita, calcita, òxids de ferro, etc.). Regula els nivells de greix i absorbeix les impureses de la pell i és un detoxificador, per la qual cosa sovint es uitliza en productes per a tractaments d’acne i altres afeccions cutànies. És astringent i ajuda a combatre els porus oberts. Posseeix propietats suavitzants, per la qual cosa és ideal per a tot tipus de pells, incloent les més sensibles. La seva mescla components naturals interactua amb l’epidermis humana, potenciant els beneficis dels altres ingredients minerals.

ESTEARATO DE ZINC

Zinc stearate

Es considera una “sal de l’àcid esteàric” o un “sabó del zinc”. És un compost del metall zinc i l’àcid gras esteàric (aquest pot ser d’origen vegetal o animal i per descomptat, en Aina de Mô només ho acceptem d’origen vegetal). El estearato de zinc ocorre naturalment en l’organisme humà. És un gran emoliente i suavitzant per a la pell.

PIGMENTS MINERALS – ÒXIDS DE FERRO

CI77491, CI77492, CI77499

Pigments inorgànics d’origen mineral. Són ben coneguts com a segurs, estables, no-tòxics i no-irritants per a la pell. Estan presents en la Naturalesa de moltes formes (magnetita, hematita, wustita, etc.). Fins i tot es troben en l’hemoglobina de la nostra sang! Proporcionen colors molt bells i potents. Aquests pigments “pinten” molt eficaçment i són molt duradors. Els 3 principals són el vermell, el groc i el negre, que en la nomenclatura oficial d’ingredients cosmètics (INCI) s’identifiquen amb els codis: CI77491, CI77492 i CI77499.

PIGMENTS MINERALS – ULTRAMARINS

CI77007, CI77742

Pigments inorgànics d’origen mineral (tons blaus, rosats i violetes). Fins a principis del 1800 s’obtenia a partir de la pedra semipreciosa (lapislázuli), que s’importava d’Àsia i era el pigment més car utilitzat pels pintors del Renaixement, especialmetne per a pintar el mantell de la vírgen. El seu nom “Ultramarinus” (més enllà de la mar) es deu al fet que era importat d’Àsia en vaixells. Des de principis del 1800 s’obtenen per oxidació a partir d’argila, sofre, carbó i fada caústica, manganès, àcid fosfòric, etc., obtenint diferents matisos (blau, rosa, etc.) segons les proporcions. En la nomenclatura oficial ingredients cosmètics (INCI) s’identifiquen amb els codis: CI77007 i CI77742.

SÍLICE

Silica

És el mineral més abundant en la Terra. Es troba en el quars i en la sorra, així com en la maragda, ull de tigre, turmalina, rodonita i òpal, entre altres cristalls als quals se’ls atribueixen propietats curatives. Contribueix a la producció de col·lagen i ajuda a combatre l’envelliment de la pell. Cortesia de les seves propietats micro-abrasives, ajuda a eliminar cèl·lules mortes, la qual cosa contribueix a l’aspecte saludable i poliment de la pell. Juntament amb el calci, el sílice és un dels principals elements del teixit humà. És un excel·lent regulador del sèu i un matificador eficaç. Proporciona una suavitat excepcional al tacte. Posseeix una inigualable capacitat per a difuminar les arrugues i és extremadament lleuger.

L-LISINA

Lauroyl lysine

És un aminoàcid derivat d’àcids grassos del coco. Té propietats suavitzants i acondicionadoras. Contribueix a l’adherència i durabilitat dels minerals.

VINAGRE DE SIDRA BIO

Acetum

Elaborat en la reconeguda zona vinícola de La Rioja (Navarra, Espanya) amb pomes de cultiu ecològic. Aquest vinagre 100% natural, sense filtrar ni pasteuritzar, conté la fabulosa “mare” del vinagre, que es produeix de manera natural en el seu procés de fabricació. La “mare” està formada per un conjunt de bacteris beneficiosos per a l’organisme. Conté probióticos, potassi, calci, fòsfor, magnesi, ferro i polifenoles, així com vitamines A, C, E, B1, B2 i B6. És un autèntic compendi de propietats i una meravella per al cabell de les teves pestanyes: els aporta lluentor i nutrients, a més, és un excel·lent condicionador del cabell (les pestanyes no deixes de ser cabell) i antioxidant. Per si no fos prou, també té propietats desinfectants, amb el que ajuda a evitar problemes infecciosos en els ulls. No requereix conservants ja que el propi vinagre és un conservant natural. És un plaer haver formulat la nostra màscara de pestanyes amb aquest líquid portentós!

GLICERINA BIO D’ORIGEN VEGETAL

Glycerin

És un gran emoliente, humectant i protector. Proporciona flexibilitat, suavitat i lluentor tant a la pell com al cabell. Sovint s’utilitza en cremes i altres productes de condícia per la seva capacitat d’hidratar, així com per les seves propietats anti-inflamatòries i anti-irritants. No requereix solvents ni conservants perquè, igual que el vinagre, és un solvent i conservant natural en si.

GOMA D’ACÀCIA

Acàcia Senegal Gum

És una goma natural que traspuen els arbres d’acàcia, majoritàriament en la zona del Senegal (Àfrica). La resina es recull manualment en el seu entorn salvatge, una vegada s’ha assecat. Està composta principalment per polisacàrids i glicoproteïnes. S’utilitza sobretot pel seu efecte espesante, texturizante, adherent i fixador. També posseeix altres diverses propietats: hidratant, protectora contra irritacions, antioxidant, anti-inflamatòria i cicatritzant. Produeix un efecte “lifting” que realça el perfil de les pestanyes.

OLI DE LLAVOR DE JOJOBA VERGE BIO

Simmondsia chinensis Seed Oil

És l’oli més similar al sèu humà. En realitat, per la seva composició, és una cera líquida més que un oli. El seu alt contingut en ceramides, tocoferoles, esteroles lliures i uns altres insaponificables, el converteixen en un aliat estupend de la nostra pell. Té propietats anti-arrugues, refermants, anti-inflamatòries, calmants, hidratants i reguladores del sèu. Penetra molt fàcilment i no deixa a penes rastre gras (se’l considera un “oli sec”). A menys de 10 graus se solidifica, així que no us sorprengueu si la poseu en la nevera. En pujar de temperatura torna al seu estat líquid sense problemes.

EXTRACTE DE 5 BAIES BIO PER MACERADO EN JOJOBA VERGE BIO

Malpighia emarginata Fruit Extract, Paullinia cupana Fruit Extract, Vaccinium macrocarpon Fruit Extract, Hippophae rhamnoides Fruit Extract, Myrciaria dubia Fruit Extract

Podríem cridar-ho un “cocktail anti-envelliment”, sumat a les ja impressionants propietats d’oli de jojoba (veure a baix propietats de l’oli de jojoba). No està res malament: ajuntem guaranà, arç groc, nabius, acerola i camu-camu, i els maceramos en jojoba vírgen bio. Com a dada curiosa: el camu-camu conté 100 vegades més vitamina C que la llimona. En la selva amazònica no es caminen amb chiquitas. I qúe dir de les propietats refermants i astringents del Guaranà! Gràcies al seu alt contingut de teofilina i cafeina, fomenta la circulació, descongestionant i desinflant els teixits. No entrarem en més detalls individuals sobre cadascun dels 5 fruits, per a no avorrir. El resum és que entre aquestes 5 baies, estem parlant d’un festival de fitosteroles, tocoferoles, polisacàrids, saponinas, vitamines vàries (sobretot C, A i B), carotenos, tanins, flavonoides, etc, el que es tradueix en propietats antioxidants, estimuladores del col·lagen, elastizantes de la pell, hidratants, anti-inflamatòries, anti-hipermegtantes, nutrients, anti-arrugues… tot el que ajuda a mantenir la pell el més ufanosa possible i a retardar els processos d’envelliment. Això s’aconsegueix fomentant les eines que té el nostre organisme per a combatre’l. En ser substàncies molt potents, requereixen ser més diluïdes i aquí el compost d’extractes està a una concentració del 5%. L’extracció es realitza mitjançant la maceració-infusió en un oli verge bio, per la qual cosa s’obté un extracte totalment oleosoluble i pur.

EXTRACTE DE CALÉNDULA BIO PER MACERADO EN GIRA-SOL VERGE BIO

Calendula officinalis Flower extract

La flor i les fulles de la caléndula s’han utilitzat per a finalitats terapeúticos des de temps remots. La seva composició desborda elements bio-actius (cartenoides, flavonoides, mucílag, calendulina, fitoesteroles, saponinas, triterpenos, etc.), que proporcionen una àmplia gamma de beneficis tant per a la pell com per al nostre organisme en general. És molt resistent a tota mena d’inclemències del temps (des de gelades fins a sol ardent), ja que les seves robustes arrels absorbeixen els nutrients del sòl voraçment. La caléndula és tota una campiona de la Naturalesa, i entre les propietats de les quals es beneficia la nostra dermis destacarem les següents: anti-inflamatòria, antioxidant, calmant, cicatritzant (regeneradora cel·lular), antisèptica-antimicrobiana, fungicida, etc. L’extracció es realitza mitjançant maceració-infusió en un oli verge bio, obtenint-se així un extracte totalment oleo-soluble i pur.

Utilitzem una maceració km.0 personalitzada, a una intensa concentració del 40% de pètals de caléndula bio en oli de gira-sol verge bio (veure a baix les seves propietats). Exacte, no estem per a ximpleries :)Utilitzem una maceració km.0 personalitzada, a una intensa concentració del 40% de pètals de caléndula bio en oli de gira-sol verge bio (veure a baix les seves propietats). Exacte, no estem per a ximpleries 🙂

EXTRACTE D’ÀLOE VERA BIO PER MACERADO EN GIRA-SOL VERGE BIO

Àloe ferox Leaf Extract

Igual que la Caléndula, l’Àloe vera ha estat un “Tot-terreny” terapeútico des de l’antiguitat. La seva composició també desborda elements bio-actius (fosfat de manosa, auxines, giberelinas, mucopolisacáridos, Vitamines C i E, mucílag, aminoàcids, etc.), que proporcionen una àmplia gamma de beneficis tant per a la pell com per al nostre organisme en general. L’espècie d’Àloe que utilitzem és la d’Àloe ferox (Àloe feroç, també anomenat “Àloe del Cap”), d’origen africà, les propietats en ús del qual tòpic són superiors als de la varietat Àloe barbadensis. Prefereix les muntanyes o pujols rocosos i les seves fulles són més gruixudes, a més d’estar cobertes de pues, per a protegir el seu valuós nèctar. Entre les seves propietats principals, s’inclouen les següents: nutritiva, regeneradora de les cèl·lules responsables de la producció de col·lagen, hidratant, rejovenidora, antioxidant, cicatritzant, desintoxicante, anti-inflamatòria, anti-bacteriana, anti-paràsits, anti-viral, etc.

L’extracció es realitza mitjançant maceració-infusió en un oli verge bio, obtenint-se així un extracte totalment oleo-soluble i pur. Utilitzem una maceració km.0 personalitzada, a una intensa concentració del 40% de fulles d’àloe vera bio en oli de gira-sol verge bio (veure a baix les seves propietats). Ja sabeu, ens agrada en gran 🙂

OLI DE LLAVOR DE CÀNEM VERGE BIO

Cànnabis sativa Seed Oil

També considerat un “oli sec”, de fàcil penetració i a penes rastre gras, però molt nutrient i potent alhora. Té propietats astringents (ajuda a tancar porus i reafirmar el teixit), anti-inflamatòries, antioxidants, emolientes i tonificants. Conté una gran varietat i equilibrada proporció d’àcids grassos, a més de vitamines, minerals i aminoàcids.

BIORETINOL “REVINAGE”

Astrocaryum murumuru Seed Butter, Gossypium herbaceum Seed Oil, Bidens pilosa Extract, Linum usitatissium Seed Oil

És un compost per a estimular la producció de col·lagen i la regeneració cel·lular del ciment epidèrmic. El principi actiu principal el proporciona l’extracte supercrític apolar de la Biden Pilosa (una flor utilitzada en Medicina Tradicional Xinesa i Ayurveda). Aquesta increïble flor està repleta de fitoquímics bioactivos que influeixen sobre els receptors que afavoreixen la síntesi del col·lagen (60 flavonoides, 70 alifàtics, 25 terpenoides, 19 fenilpropanoides, etc.). Els beneficis que es deriven per a la nostra dermis són múltiples: rejoveniment de la pell, millora de la textura i el to, reafirmar, redensificar, frenar l’envelliment per radicals lliures i prevenir les arrugues. Al contrari que el retinol sintètic derivat de la Vit. A, el Bioretinol no és irritant per a la pell, no produeix al·lèrgies, i no és fotosensible. Per a completar el paquet, en extracte ve en un concentrat lípid que per si mateix ja posseeix fantàstiques propietats anti-arrugues i anti-envelliment: una mescla d’oli de llavor de cotó, oli de llavor de lli i llard muru-muru. Així ens agrada en Aina de Mô: beneficis sense danys col·laterals.

TOCOFEROL NATURAL

Tocopherol

La vitamina E és coneguda per les seves excel·lents propietats antioxidants, que ajuden retardar l’envelliment de les cèl·lules i la peroxidación (enranciment) dels olis.

OLI ESSENCIAL DE LIMA DESTIL·LAT

Citrus aurantifolia Oil – conté Limonene i Citral com a components naturals de l’oli essencial

Obtingut per destil·lat (arrossegament de vapor), per la qual cosa no resulta fotosensible. Proporciona sensació de “aixecar l’ànim” i “alegria”. Una miqueta de aromaterapia diària sempre va bé 🙂

FERMENTOIL

Pseudozyma epicola/Argania spinosa Kernel Oil/Olive Fruit Oil/Sunflower Seed Oil/Apricot Kernel Oil/Sweet Almond Oil/ (Angelica gigues/Licorice/Lithospermum erythrorhizon) Root Ferment Extract Filtrate

Els Fermentoils són compostos sinèrgics actius, que s’obtenen a força de fermentar olis naturals i arrels medicinals.  Aquesta tecnologia de fermentació ha estat desenvolupada per l’Institut de Recerca de Biociència i Biotecnologia de Korea  (KRIBB). Aquest procés incrementa l’efectivitat global del conjunt dels ingredients, generant:
major activitat antioxidant + major activitat antiinflamatòria + major propietat reparadora de la barrera de l’epidermis + major contingut humectant (proporcionant hidratació més duradora) + major capacitat de penetració (ja que es redueix la tensió de superfície).
•ARRELS MEDICINALS utilitzades en els Fermentoils:
ANGELICA GIGUES (Angelica gigues), GROMWELL D’ARREL VERMELLA (Lithospermum erythrorhizo), i REGALÈSSIA.
•OLIS utilitzats en els Fermentoils: ARGÁN (Argania spinosa Kernel Oil), OLIVA (Olive fruit Oil), GIRA-SOL (Sunflower Seed Oil), ALBERCOC (Apricot Kernel Oil) I AMETLLA (Sweet Almond Oil).

NOTA: UN FERMENTOIL ÉS UN INGREDIENT DIFERENT. No és simplement la suma lineal dels ingredients que intervenen en la fermentació, sinó un producte nou que es genera durant aquest procés.

OLI DE LLAVOR DE GIRA-SOL VERGE BIO

Helianthus annuus Seed Oil

Un tot terreny. És una mica més gras que el jojoba i el cànem i l’usem per als macerados i per a obtenir el punt òptims de cremosidad del cupatge final. Té un alt contingut en Fitosterol, Polifenol i Vitamines E  , A, B i D. Res a veure amb els refinats del supermercat!

ALCOHOL CETÍLIC

Cetyl Alcohol

És un alcohol gras d’origen vegetal. Atenció: un alcohol gras no és un alcohol tal com el solem imaginar (alcohol etílic), sinó que és un emoliente. Suavitza i aporta elasticitat, a més de proporcionar gruix al sílice per a optimitzar la seva sinergia amb els olis.

EXTRACTE DE ROMERO

Rosmarinus officinalis Leaf Extract

100% natural, obtingut per extracció supercrítica de fulles de romaní de cultiu orgànic. Un potent antioxidant que retarda l’envelliment de les cèl·lules i la peroxidación (enranciment) dels olis.

OLI DE LLAVOR DE BAOBAB VÍRGEN BIO

Adansonia digitata Seed Oil

Baobab (també anomenat “Arbre de la Vida”) és un arbre impressionant. Creix fins a 30 m d’altura i l’ample del tronc pot superar els 11 metres de diàmetre. En el seu interior pot emmagatzemar fins a 120.000 litres d’aigua. L’oli extret de les seves llavors és igualment inusual: exuberant, molt nutrient, anti-arrugues i texturizador. Conté Ceramides, Àcids Grassos de la Sèrie Omega, Fitosteroles, Aminoàcids i Tanins, així com Vitamines A, D, E, K i C. A més de tots els seus molts beneficis, ens interessa particularment la perdurabilitat d’elasticitat que proporciona a causa de la seva propietat No Sicativa, alguna cosa que s’agraeix enormement en la zona del contorn d’ulls.

OLI DE LLAVOR DE RICÍ VERGE BIO

Ricinus communis Seed Oil

Posseeix unes característiques úniques, a causa del seu altíssim percentatge d’Àcid Ricinoléico (90%) i el seu alt contingut fenòlic i protéico. Nodreix els fol·licles capil·lars i activa la circulació sanguínia en la seva arrel, estimulant el seu creixement. Combina les seves propietats antiarrugas, emolientes, anti-inflamatòries i antioxidants amb les d’enfortir i cuidar de les nostres benvolgudes pestanyes i celles.

MANTEGA DE KARITÉ

Butyrospermum parkii

Llard vegetal molt rica en vitminas i minerals. Untuosa i nutrient. Té propietats regeneradores i cicatritzants. Protegeix del fred i altres agents externs.

OLI D’AMETLLA

Prunus amygdalus dulcis

Rico en antioxidants, Vitamina E i altres nutrients essencials. Posseeix propietats anti-inflamatòries.

CERA CARNAUBA

Copernica cerifera wax

Cera natural d’origen vegetal. És hipoal·lergògena i emoliente. Aporta lluentor, protecció i consistència.

OLI ESSENCIAL DE ROMERO – 100% NATURAL

Rosmarinus officinalis

Tenen propietats antioxidants, tonificants, anti-microbianes i aromàtiques.

Certificados

EN AINA DE MÔ, NUESTRA PROMESA ES REVELAR LO MEJOR DE TI MISMA/O Y
NUESTRO COMPROMISO CON EL MEDIO AMBIENTE Y LA NATURALEZA UNA FORMA DE VIDA.
100& NATURAL Y VEGANO
CERTIFICADO BIO
LABORATORIO PROPIO
HOMOLOGADO UE
JAMÁS PRODUCTOS
NOCIVOS PARA TI O PARA
EL MEDIOAMBOENTE
CALIDAD POR
ENCIMA
DE TODO
KM 0
FABRICADO CON AMOR
EN BARCELONA
SIEMPRE A TU LADO
ATENCIÒN
PERSONALIZADA