envío gratis a partir de 50€

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
icon

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Política de Privacitat

En Amanece en la Bahía, S.L. (Aina de Mô) treballem per garantir la privadesa en el tractament de les seves dades personals. Hem actualitzat la nostra Política de Privadesa per informar clarament de com recopilem, utilitzem i custodiem les dades de les persones que contacten amb la nostra Corporació:

Responsable del Tractament

L’interessat que faciliti a Amanece en la Bahía, S.L. les vostres dades de caràcter personal a través de la nostra web o per altres vies (per exemple, xarxes socials) queda informat que el tractament de les vostres dades és realitzat per:

Amanece en la Bahía, S.L.

CIF B-67583138

Domicilio social en calle Bobines 25 Bajos, 08197 Valldoreix (Sant Cugat del Vallès)
Telèfon: +34 93 583 06 16
Correu electrònic: ainademo@ainademo.com

 

Delegat de Protecció de Dades

Aina de Mô disposa de Delegat de Protecció de Dades a szamora@icab.cat

Finalitats del tractament de dades

A Aina de Mô el tractament de dades es realitza amb les següents finalitats, en funció del motiu pel qual ens les hagis facilitat:

 1. Contactar amb el remitent de la informació, donar resposta a la sol·licitud, petició o consulta i fer-ne un seguiment posterior.
 2. Gestionar, si escau, la contractació dels serveis sol·licitats per l’USUARI, la facturació i el cobrament.
 3. La gestió de la venda en línia de productes d’estètica (www.ainademo.com)
 4. Finalitat d’Aina de Mô

– La comercialització de productes de cosmètica natural a centres destètica i particulars.

 

Durada del tractament de dades

 • Les dades per a la gestió de la relació amb el client i la facturació i cobrament dels serveis seran conservades durant tot el temps en què el contracte estigui vigent. Un cop finalitzada aquesta relació, si escau, les dades podran ser conservades durant el temps exigit per la legislació aplicable i fins que prescriguin les eventuals responsabilitats derivades del contracte.
 • Les dades per a la gestió de consultes i sol·licituds es conservaran durant el temps necessari per donar-hi resposta.
 • Les dades per a l’enviament d’ofertes i promocions que puguin ser de l’interès del client, amb el consentiment previ.

 

Legitimació per al tractament de dades

 • La base legal per al tractament de les vostres dades de les finalitats anteriors, és l’execució de la prestació del servei corresponent o contracte de serveis.
 • Les dades es conservaran mentre hi hagi un interès mutu de les parts, ja sigui per la vigència del contracte o consentiment. D’altra banda, les dades romandran al mercantil en compliment de normatives obligatòries i fins que se superin els períodes de prescripció.
 • La prestació del consentiment inequívoc.
 • La satisfacció de l’interès legítim empresarial consistent a poder oferir als nostres clients la contractació dels productes o serveis i aconseguir-ne la fidelització. Aquest interès legítim es reconeix per la normativa legal aplicable (Reglament General de Protecció de Dades), que permet expressament el tractament de dades personals sobre aquesta base legal amb fins de màrqueting directe.

 

Comunicació de les teves dades

Les dades seran comunicades a les entitats següents:

 • Als nostres col·laboradors necessaris per a l’execució del servei sol·licitat.
 • Als nostres col·laboradors habituals motivat per la sol·licitud de serveis que no prestem directament, però que recomanem per la seva experiència i professionalitat (Ex. Empresa de Transport per a l’enviament de productes cosmètics)
 • A les entitats financeres mitjançant les quals s’articuli la gestió de cobraments i pagaments.
 • A les administracions públiques competents, en els casos previstos a la Llei i per als fins definits.
 • En relació a les compres a ainademo.com, el nostre domini de venda on-line, les seves dades econòmiques són facilitades a la plataforma de pagament Redys i Paypal.

Els seus drets

Tota persona que ens faciliti les seves dades té els drets següents:

 • Els clients poden exercir el dret d’accés, rectificació, oposició o supressió a l’adreça que consta a la informació per capa (establiment o bé per email o bé a l’adreça de l’inici de l’escrit), com també a través del nostre web. També informem els possibles afectats que tenen dret a sol·licitar el dret a la portabilitat de les seves dades, si escau, a la limitació del tractament que es faci quan la finalitat ja no existeixi o l’oposició específica a un tractament específic.
 • L’interessat o afectat pel tractament, tenen dret a retirar-ne el consentiment en qualsevol moment.
 • Per acabar, el client o usuari afectat té dret a adreçar-se a l’Agència de Protecció de Dades o una altra autoritat de control competent, entitat que gestiona qualsevol aspecte relacionat amb l’aplicació de la normativa de protecció de dades i on pot denunciar l’usuari o defensar els seus interessos en cas que ho consideri oportú, la web és www.agpd.es.

Transferències Internacionals

Les vostres dades no es transmeten fora de la Unió Europea, si escau, caldria sol·licitar el seu consentiment exprés.

Dades de tercers

Si faciliteu dades de tercers, assumiu la responsabilitat d’informar-vos prèviament de tot el que preveu l’article 14 del Reglament General de Protecció de Dades en les condicions establertes en aquest precepte.

Actualització de les vostres dades

En el cas de produir-se alguna modificació de les vostres dades o si detecta que alguna dada és errònia, us preguem ens ho comuniqueu per a la vostra esmena, amb la finalitat de mantenir les dades actualitzades.