envío gratis a partir de 50€

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
icon

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Termes i Condicions

1.1. Les presents Condicions Generals de Venda (d’ara endavant, “Condicions Generals”) tenen per objecte regular la venda de productes “Aina de Mô Barcelona”, efectuada a distància, a través de xarxa telemàtica, a la URL https://www.ainademo .com (d’ara endavant “Lloc”).

1.2 El Propietari del Lloc és:

NOMBRE Amanece en la Bahía S.L.
CIF ESB67583138
Domicilio social: C/Bobines 25 Bajos, 08197 Valldoreix (Sant Cugat)
Teléfono: 93 583 06 16
Correo electrónico: info@ainademo.com

1.3 Per a la compra dels Productes a través del Lloc, el Client ha de tenir 18 anys o, si escau, estar degudament autoritzat pels pares o en qualsevol cas per la persona que és titular de la pàtria potestat. A més, el Client declara que és “consumidor” d’acord amb la definició del Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris i altres lleis complementàries, que és una persona física i que actua amb un propòsit aliè a la seva activitat comercial, empresarial, ofici o professió.

2. Acceptació de les condicions generals de venda

2.1. Totes les compres de Productes efectuades a través del Lloc (d’ara endavant, “Contractes de Compra”) per part dels usuaris que hi accedeixen (d’ara endavant, “Clients”) estan regulades per les presents Condicions Generals així com pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris i altres lleis complementàries. i per les normes espanyoles en matèria de comerç electrònic que siguin aplicables.

2.2. Amb la celebració dels Contractes de Compra, el Client accepta i s’obliga a observar aquestes Condicions Generals.

2.3. Per tant, el Client està obligat a llegir atentament, abans de realitzar qualsevol compra, les presents Condicions Generals que AINA DE MÔ BARCELONA posa a la seva disposició també per tal de permetre conèixer-les.

2.4. AINA DE MÔ BARCELONA podrà modificar el contingut de les Condicions Generals en qualsevol moment i sense avís previ. Les Condicions Generals aplicables a cada Contracte de Compra seran aquelles que es trobin publicades al Lloc en el moment de la Compra per part del Client.

3. Productes

3.1. El Lloc és una eina telemàtica que ven cosmètics, productes de bellesa, maquillatge i accessoris corresponents de l’exclusiva marca AINA DE MÔ BARCELONA (d’ara endavant, “Productes”).

3.2. Tots els Productes oferts es mostren de forma detallada al Lloc, dins de les corresponents seccions, diferenciats per categories de Producte.

3.3. La representació visual dels Productes al Lloc, quan estigui disponible, té un valor indicatiu i normalment correspon a la imatge fotogràfica dels mateixos Productes i té l’únic propòsit de presentar-los a la venda, sense cap garantia o compromís, per part d’AINA DE MÔ BARCELONA, sobre la coincidència exacta de la imatge representada al Lloc i/oa l’Aplicació amb el Producte Real.

3.4. Si es presenten diferències entre la imatge i l’etiqueta del producte, sempre es tindrà com a vàlida la descripció de l’etiqueta del producte.

4. Procediment de compra

4.1. El Client pot comprar els Productes presents al catàleg electrònic AINA DE MÔ BARCELONA, d’acord amb els procediments d’accés tècnic que s’indiquen aquí.

4.2. Per a la compra dels Productes el Client haurà de registrar-se al Lloc introduint les dades personals, seguint les instruccions del programa de registre. Si el Client ja està registrat, haurà de procedir a l’autenticació al Lloc introduint les credencials creades durant la fase de registre. El Client ha d’emplenar el formulari de comanda disponible al Lloc, seguint les instruccions del mateix. Les ordres de compra han de ser emplenades amb precisió a totes les seves parts. En cas que el Client no vulgui registrar-se al Lloc podrà en qualsevol cas finalitzar el procediment de compra, però no podrà controlar l’estat de les comandes ni aprofitar-se de descomptes i promocions.

4.3. El Client haurà d’introduir els Productes seleccionats a la Cistella corresponent i, després d’haver triat la companyia de transport i haver llegit i acceptat l’import de les despeses d’enviament, podrà continuar amb la compra.

4.4. Si el Client necessita canviar el tipus i/o la quantitat de Productes a la Cistella, heu d’utilitzar les ordres apropiades a la “Secció Cistella” del Lloc.

4.5. Quan es finalitzi aquesta operació el Client visualitzarà una pantalla que conté el resum de la comanda, incloses les despeses d’enviament, amb la petició d’una confirmació ulterior del procediment de compra

4.6. Després d’haver visualitzat el resum de la comanda el Client haurà de seleccionar la forma de pagament desitjada, és a dir, efectiu en el moment de lliurament, targeta de crèdit, PayPal (i/o altres mitjans de pagament que es proporcionaran dins del Lloc), o per Targeta Regal, i enviar la comanda fent clic al corresponent botó.

4.6 AINA DE MÔ BARCELONA es reserva el dret de no permetre la celebració de Contractes de Compra a través del Lloc si la comanda no arriba a un import mínim total (d’ara endavant, “Import Mínim”), que pot ser determinat per AINA DE MÔ BARCELONA i comunicat al Client, sense incloure despeses d’enviament i possibles descomptes i/o promocions, per tant, en cas que la comanda no arribi a l’Import Mínim, sense incloure despeses d’enviament i possibles descomptes i/o promocions, no s’enviarà al Client la confirmació de la comanda (tal com es regula a l’article 5.2) i, per tant, no serà possible celebrar el Contracte de Compra.

 5. Finalització del contracte

5.1. La publicació dels Productes exposats al Lloc constitueix una invitació perquè el Client faci una proposta contractual de compra. La comanda que el Client envia té valor de proposta contractual i implica el coneixement total i l’acceptació integral de les presents Condicions Generals.

5.2. Tots els Contractes de Compra estipulats entre AINA DE MÔ BARCELONA i el Client es consideren finalitzats amb la visualització per part del Client de la pàgina del lloc amb la Confirmació de Comanda (d’ara endavant, “Pàgina d’agraïment”), que conté el “Nombre de comanda” i un resum de la comanda en si. També el Client rebrà un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic del Client, que contindrà el “Nombre de comanda” que s’haurà d’utilitzar a totes les successives correspondències amb AINA DE MÔ BARCELONA relacionades amb aquest producte la informació obligatòria per llei, tots les dades que el Client ha introduït, que es compromet a comprovar la veracitat d’aquestes dades ia comunicar qualsevol eventual modificació a temps.

5.3. El Client pot visualitzar totes les comandes al Lloc, a la seva àrea personal, si està registrat, o posant-se en contacte amb el Servei d’Atenció al Client d’AINA DE MÔ BARCELONA, immediatament després de l’enviament de la comanda.

5.4. És possible que els Productes sol·licitats no estiguin disponibles, cas en què, si els que el Client ha triat no estan, en tot o en part disponibles, AINA DE MÔ BARCELONA contactarà amb el Client per decidir de comú acord com procedir.

5.5. AINA DE MÔ BARCELONA té el dret d’acceptar o no, a la seva pròpia discreció, l’ordre de comanda enviada pel Client, sense que el Client tingui cap reclam o dret de cap mena, per qualsevol raó, incloent-hi la compensació, en cas de no acceptació de lordre.

5.6. En particular, AINA DE MÔ BARCELONA es reserva el dret de no acceptar propostes de compra que no ofereixin garanties de crèdit suficients o, fins i tot després de la comparació amb el circuit que gestiona els pagaments amb targeta de crèdit, hi ha anomalies en les transaccions i mitjans de pagament utilitzats pel client.

5.7. El Client podrà verificar en qualsevol moment el contingut dels Contractes de Compra conclosos accedint a la seva àrea personal del Lloc, si està registrat, o posant-se en contacte amb el Servei d’Atenció al Client d’AINA DE MÔ BARCELONA.

 

6. Preus dels Productes

Tots els preus dels Productes s’indiquen de forma clara al Lloc i es consideren amb IVA inclòs. Les despeses d’enviament es mostren adequadament al moment de la comanda. El cost de cada enviament podrà variar en funció de la forma d’enviament i de pagament així com de la destinació i de l’import total de la comanda.

7. Cobrament i formes de pagament

7.1 Les targetes de crèdit acceptades són: Visa i Mastercard. Totes les dades es transmeten xifrades mitjançant certificat SSL i no poden ser interceptades per tercers.

A més, la introducció de les dades s’efectua directament al Lloc del banc, cosa que garanteix la màxima seguretat.

7.2 PayPal, empresa del grup eBay, és un sistema de pagament ràpid i segur.

Quan s’hagi completat la comanda i s’hagi triat el mètode PayPal com a forma de pagament, es redireccionarà al comprador al Lloc PayPal, on podreu accedir al vostre compte introduint la vostra adreça de correu electrònic personal i la vostra contrasenya.

Després d’haver-se registrat es pot accedir a la secció de pagaments mitjançant PayPal sense haver de tornar a introduir les dades, fins i tot per a les compres successives.

Si es tria PayPal com a forma de pagament, l’import es carrega directament a la targeta de crèdit (Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express) o prepagada (PostePay) associada. PayPal protegeix la informació del comprador ja que no es passa informació financera.

Per cada transacció feta amb aquesta forma de pagament PayPal enviarà un correu electrònic de confirmació.

8. Formes, Despeses i Seguretat d’enviament

8.1. AINA DE MÔ BARCELONA es compromet a enviar la mercaderia sense indeguts retards i, en qualsevol cas, abans que passin 10 dies des de la data de celebració del Contracte de Compra. El lliurament dels productes es farà mitjançant una companyia de transport, i els terminis variaran en funció de la destinació. Els terminis indicats al moment de la comanda de compra tenen en qualsevol cas un valor indicatiu.

8.2. El Lloc permet compres amb destinació al territori espanyol peninsular i Balears únicament.

8.3. Els Productes comandes es lliuren a l’adreça que el Client ha especificat.

8.4. Els lliuraments es realitzaran de dilluns a divendres, en horari laboral, exclosos els dies festius al lloc de residència del Client, segons les formes establertes per la companyia de transport. El lliurament es considera completat en el moment en què el Producte es lliura al Client a l’adreça especificada. En cas que no es pugui lliurar la comanda perquè el destinatari no es trobi a l’adreça especificada, el transportista intentarà contactar amb el Client i realitzar un nou lliurament segons les formes que la companyia de transport té preestablertes.

En cas que no es pugui fer el nou lliurament perquè el destinatari no es trobi a l’adreça especificada, el Servei d’Atenció al Client intentarà contactar amb el Client per programar una nova data de lliurament.

Si el Servei d’Atenció al Client no pogués contactar amb el Client en un termini de 10 dies o en cas d’ulterior impossibilitat de lliurament perquè el destinatari no es trobi a l’adreça, els Productes objecte de la comanda es tornaran a AINA DE MÔ BARCELONA. Transcorreguts 30 dies des de la data en què els productes objecte de la comanda s’han tornat a AINA DE MÔ BARCELONA a causa de la impossibilitat de dur a terme el lliurament, el contracte es resoldrà i la comanda de compra s’anul·larà en virtut de l’article 1124 CC AINA DE MÔ BARCELONA reemborsarà la quantitat pagada pel Client en concepte del producte.

8.5. La resolució del Contracte de Compra i limport del reemborsament es comunicaran per correu electrònic al Client. L’import del reemborsament s’abonarà als mitjans de pagament utilitzats pel client per a la compra. En cas que, abans que transcorrin els trenta dies, el Client sol·liciti rebre de nou els Productes adquirits, AINA DE MÔ BARCELONA procedirà a la nova entrega després de cobrar, a més del preu dels mateixos, els costos de devolució dels Productes a AINA DE MÔ BARCELONA.

8.6. Quan el missatger lliuri els Productes, el Client haurà de comprovar a fons:

  1. a) que el precinte de seguretat estigui intacte i que l’embalatge no estigui malmès o alterat.
  2. b) que el nombre d’articles lliurats correspongui amb l’indicat al número de transport.

8.7. El client haurà de reclamar eventuals danys causats al precinte de seguretat, a l’embalatge o als productes, la no correspondència del nombre d’articles/paquets o de les indicacions. Per fer-ho, podeu posar-vos en contacte amb AINA DE MÔ BARCELONA a través del Servei d’Atenció al Client especificant la comanda en què s’han observat aquests contratemps.

8.8. Casos de força major (com, per exemple, imposicions legals, reglaments i altres mesures de l’Autoritat Pública, guerres, embargaments, incendis, inundacions, explosions, terratrèmols, inundacions, epidèmies, vagues, etc.), la indisponibilitat dels mitjans de lliurament, així com els esdeveniments impredictibles o inevitables que provoquin un retard en els lliuraments, facin que els lliuraments siguin difícils o impossibles o causin un augment significatiu del cost de lliurament a càrrec d’AINA DE MÔ BARCELONA, hi donaran dret a fraccionar, tornar a enviar o cancel·lar, totalment o parcialment, el lliurament previst o resoldre el Contracte de Compra. En aquests casos, AINA DE MÔ BARCELONA serà el responsable de comunicar al Client a temps i de forma adequada les seves determinacions enviant-li un correu electrònic. El Client tindrà dret a la devolució de l’import eventualment ja pagat, exclosa qualsevol pretensió ulterior, a qualsevol títol, per part d’AINA DE MÔ BARCELONA.

9. Vals de Descompte – Promocions

9.1. Eventuals vals de descompte o codis promocionals es podran introduir quan el Client empleni la comanda de compra. El sistema actualitzarà l’import total de la comanda descomptada el valor del val.

9.2. El val de descompte només es pot acumular a altres iniciatives comercials en els casos en què s’indiqui expressament.

10. Dret de desistiment i efectes

10.1. El Client té dret a desistir del contracte, sense indicar-ne els motius, en un termini de 7 dies naturals.

10.2. El període de desistiment finalitza (i) passats 7 dies des de la data en què el Client o un tercer, que no sigui el transportista i que el Client hagi designat, rep la mercaderia. En cas que el contracte correspongui a diversos Productes que s’han demanat alhora però que es lliuren de forma separada, passats 7 dies des de la data en què el Client o un tercer, que no sigui el transportista i que Client hagi designat, rebi el darrer producte.

10.3. Per exercir el dret de desistiment, el Client està obligat a informar AINA DE MÔ BARCELONA sobre la decisió de rescindir el contracte a través d’una declaració explícita (per exemple, una carta enviada per correu electrònic).

10.4. Per respectar el termini de desistiment, és suficient que el Client enviï la comunicació relativa a l’exercici del dret de desistiment abans que finalitzi el període de desistiment.

10.5. Si el Client desisteix del present contracte, es reemborsaran tots els pagaments que hagi efectuat a favor d’AINA DE MÔ BARCELONA, inclosos els costos d’enviament (excepte els costos suplementaris derivats de l’eventual elecció d’un tipus de lliurament diferent del tipus menys costós de lliurament estàndard ofert), sense indegut retard i, en qualsevol cas, abans que passin 7 dies des de la data en què es rebi la mercaderia tornada a AINA DE MÔ BARCELONA, sempre que aquesta mercaderia arribi en el mateix estat en què es va enviar i no hagi estat manipulada o desprecintada. Aquest reemborsament s’ha de fer utilitzant la mateixa forma de pagament utilitzada pel client en la transacció inicial, llevat que el client hagi disposat expressament el contrari; en qualsevol cas, el Client no haurà de suportar cap cost com a conseqüència del reemborsament esmentat. El reemborsament no es farà si no es rep la mercaderia o si en rebre-la es comprova que ha estat manipulada o desprecintada.

10.6. El Client està obligat a tornar la mercaderia o lliurar-la a AINA DE MÔ BARCELONA , c/ Bobines Nº 25, baixos, 08197 Valldoreix , Barcelona, ​​Spain, sense indeguts retards i, de qualsevol manera, abans que passin 7 dies des de la data a que ha comunicat el desistiment del present contracte (o mostrar prova que ha estat enviada dins aquest termini). Les despeses directes de la devolució de la mercaderia aniran a càrrec del Client.

10.7. De conformitat amb el que disposa l’article 103 apartat e) Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris i altres lleis complementàries , el Client no podrà en cap cas exercir el dret de retractació en el cas dels productes segellats que, per raons d’higiene o de protecció de la salut, hagin estat oberts, manipulats o desprecintats, després del lliurament.

11. Manca de conformitat dels Productes i Productes defectuosos

11.1. Els Productes oferts al Lloc són conformes a la legislació nacional i comunitària. Les imatges i els colors dels Productes publicats al Lloc poden diferir lleugerament dels reals a causa de la configuració de visualització dels colors a la pantalla de l’ordinador del Client i/o de les eines utilitzades per a la visualització.

11.2. En cas de no conformitat dels Productes adquirits pel que fa a la descripció publicada al Lloc i en cas d’un Producte defectuós, el Client té dret a un reemborsament immediat del Producte no conforme, enviant fotografies que mostrin el dany o la no conformitat del Producte.

11.3. AINA DE MÔ BARCELONA informarà al Client del mètode de reemborsament, a la seva discreció, també per mitjà de vals per ser usats en una compra posterior, excloent-ne qualsevol altra responsabilitat d’AINA DE MÔ BARCELONA, per qualsevol raó.

11.4. En tot cas, no es veuen afectades les disposicions relatives a garanties previstes al Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries.

12. Tractament de les dades personals

Per obtenir informació sobre l’ús de dades personals, els clients poden consultar la Política de Privadesa d’AINA DE MÔ BARCELONA a la secció especialment dedicada dins del Lloc.

13. Comunicacions i reclamacions

Totes les comunicacions o qualsevol reclamació del Client a AINA DE MÔ BARCELONA respecte dels Contractes de Compra s’han d’enviar a través de l’email info@ainademo.com

14. Drets de propietat intel·lectual

Totes les marques (registrades o no), així com qualsevol obra, signe distintiu o denominació, imatge, fotografia, text escrit o gràfic i en general qualsevol altre bé no material protegit per la llei, reproduït al Lloc, són propietat exclusiva d’AINA DE MÔ BARCELONA i/o dels seus titulars, sense que l’accés al Lloc i/o l’estipulació dels Contractes de Compra comporti al Client algun dret sobre aquests. Qualsevol ús, fins i tot parcial, queda prohibit sense la prèvia autorització escrita d’AINA DE MÔ BARCELONA, a favor de la qual queden reservats, en exclusiva, en àmbit territorial mundial, tots els drets corresponents.

15. Llei aplicable i fòrum competent

15.1 Les presents Condicions Generals, la relació entre el Client i AINA DE MÔ BARCELONA, així com qualsevol contracte subscrit amb el Client es regeixen per la legislació espanyola.

15.2 Seran competents per a la resolució de qualsevol conflicte que pogués sorgir entre el Client que actuï en qualitat de consumidor i AINA DE MÔ BARCELONA els Jutjats i Tribunals del domicili del consumidor.

16. Límits de compra

El Client queda informat i accepta que AINA DE MÔ BARCELONA, a la seva discreció sencera, té dret a:

  • Establir límits quantitatius en el nombre de productes, fins i tot per a cada referència, que es poden adquirir amb cada Contracte de Compra, o
  • Establir límits al valor màxim de cada comanda i al Consegüent Contracte de Compra que pugui celebrar el Client.

Els productes, serveis i mostres promocionals presents a la pàgina web d’AINA DE MÔ BARCELONA estan destinats únicament a un ús personal. No es permet la venda i revenda de productes, serveis o mostres promocions rebuts. AINA DE MÔ BARCELONA es reserva el dret de disminuir o cancel·lar el lliurament de productes o serveis, sempre que consideri que el comportament per part de l’usuari viola les Condicions Generals.